Blad i Norr bildades 2002 och drivs av Birgitta Groth

Företaget finns i Luleå och är verksamt i hela Norrbotten. Företaget har F-skattsedel och ansvarsförsäkring. Birgitta är av Riksförbundet Svensk Trädgård auktoriserad trädgårdsdesigner. 2013 registrerades företaget som aktiebolag, Blad i norr AB.

Birgitta Groth har lång erfarenhet av uppdrag för privatpersoner, företag och bostadsrätts-föreningar. Oavsett om du vill göra en helt ny anläggning eller ändra utformningen på en befintlig trädgård kan hon hjälpa dig med konkreta tips och idéer. Kanske har du bott länge i samma villa och känner för att förnya din uteplats? Eller behöver ni inte längre trädgården som lekplats för barnen? Nya skeden i livet innebär nya möjligheter!
Blad i norr vänder sig till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och husägare.

Villatomten är en del av hemmet och det första man ser när man besöker ett hus.

Gröna ytor utanför exempelvis flerfamiljshus hör också till bostaden, och ger ett första intryck av boendemiljön. Är gården inbjudande kan det också innebära att hyresgästerna tar sig ut och lär känna varandra. Detta ger i sin tur större trivsel i området och leder kanske till färre utflyttningar. Förhoppningsvis ger det också mindre skadegörelse då fler vistas ute och värnar om den fina miljön.

Det blir allt viktigare i vår stressade tillvaro att även utemiljön ger oss lugn och harmoni.

För företag är entrén ansiktet utåt. Och även om det bara finns en liten plats utomhus för personalen att vistas i under rasterna så är den miljön ändå minst lika viktig för trivseln och välmåendet.

Blad i Norr