Helheten är viktig!

Helheten är viktig!

Visst blir vi sugna på att fixa till i trädgården så det blir den trädgård vi drömmer om. Men vet vi alltid vad vi vill eller hur man gör? Det är alltid bra att tänka på helheten innan man börjar lägga ned tid och pengar på ett projekt. Titta över hela trädgården även om det bara är en del som ska åtgärdas. Detta för att slippa tråkiga överraskningar när allt är klart.

Tänk praktiskt och fundera på hur mycket tid du vill lägga ned på att sköta din trädgård. Det finns inget som är fel i trädgården utan den är din egen oas att trivas i. Det är dina önskemål, din stil och dina favoritfärger som styr.

Några praktiska saker att tänka på:

Ta bort alla små gräskilar eller remsor mellan t ex gångar och rabatter/altaner så blir det lättare att sköta. Ersätt genom att göra ev plantering bredare eller att lägga in stenar/grus eller något annat du tycker om.

Lägg alltid markduk under stenläggningar och altaner för att slippa ogräs underifrån!

Birgitta Groth, trädgårdsdesigner

By |april 20th, 2017|Okategoriserade|0 Comments

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng